måndag 5 oktober 2009

Lerhög!

Nu grävs det igen på tomten, vi har fattat beslutet att vi har utrymmet ekonomiskt att bygga garage och således har arbetet med grunden börjat. Firman ska även skala av ytvegitation och grovplannera vår tomt, med lite tur är dom klara senare i veckan. Ska ta lite bilder i helgen, nu är det kolmörkt när jag kommer dit då jobbet tar lite för mycket tid just nu.

Invändigt rullar det på, ska ta tag i kaklingen av lilla badrummet och köpa hem golv till sov och allrum, lutar åt Byggmax lackade ask parkett, väl lagt är det nog flyttdags...

2 kommentarer:

VILLA VRÅKEN sa...

Hej hej!! Såg att du tänkte köpa golv på byggmax!! GÖR INTE DET......Vi gjorde det i hus nr 1 och golven sprack på ca 30 ställen....Vet flera som lagt det golvet och golven släpper i stavarna....Om du inte ska ha golvvärme så kan du säkert ha golven.....Jag bara nämner det!!

Linda

Lasse och Camilla sa...

Det blev inget byggmax golv, främsta anledningen var att XL-bygg har/hade kampanj på Parador 14mm parkett i ek rustik utseende, hälften snart klart och det var busenkelt att lägga, hammare och kloss är använd ca 10 ggr på 50kvm.